Better Belly

Snel een strakke buik

Waarom het nu wel lukt om af te slanken rond je taille.

Ga je bewegen zoals je gewend bent, dan zul je ervaren dat je een koude buik hebt. Dat is meteen de reden waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. De eigenschap van vet is hoe kouder hoe meer het zijn vorm behoudt (denk maar aan een pakje boter).

Door met de Better Belly® te gaan sporten merk je dat je buik wel warm wordt. Doordat de warmte van de Better Belly® wordt verhoogd naar 55 graden én omdat je er bij gaat bewegen moet je lichaam zijn uiterste best doen om deze warmte kwijt te raken. Daardoor is het mogelijk met Better Belly® veel meer resultaat te behalen dan met een normale training.

Wij zijn zelf met de Better Belly gaan werken, hebben mensen de BetterBelly ® laten testen en zagen het verbluffende resultaat. Nooit hadden wij gedacht dat mensen daadwerkelijk op een specifieke plaats in centimeters zouden kunnen afnemen. En dit resultaat was niet slechts bij één persoon; nee, bij alle 50 personen die wij getest hebben. Zeker 1 tot 2 kledingmaten minder was het resultaat!