Fitness

Sporten is goed voor lichaam en geest! Fitness is daarvan een fijne ongedwongen manier waarbij jij op je eigen tempo de workout kunt doen die je wilt, wanneer je maar wilt.

Fitness is meer dan puffen op een loopband of sleuren met gewichten. Onze professioneel geschoolde fitnessinstructeurs introduceren je graag in de wereld van fitness, beweging en gezondheid. Zij helpen je bij het behalen van je doelen. Of het nu gaat om fitter worden, afslanken of je beter in je vel voelen. Iedereen is uniek en verdient een unieke aanpak!

Cardio

Met cardiotraining train je de conditie van je het hart, longen en vaatstelsel. Bij Active Ladies kan dat op de crosstrainer, de loopband, ligfietsen, fietsen en roei-apparaten.
Cardiotraining heeft als voordeel dat je meer uithoudingsvermogen krijgt maar ook dat je je snelheid en coördinatie traint. Tijdens de cardio workout verbrand je met name tijdens je workout calorieën.

Krachttraining

Krachttraining is niet alleen voor grote mannen maar ook voor mama’s die met Maxi Cosi’s sjouwen. En wat denk je van de wat oudere jongeren onder ons? Die moeten juist aan krachttraining doen om botontkalking tegen te gaan. Maar de belangrijkste reden…. het is hartstikke leuk en lekker! Met krachttraining bouw je spiermassa op. En een bonus: nadat de krachttraining is afgerond blijf je nog even calorieën verbranden!