Les Mills RPM®

Posted · Add Comment

Afvallen en je conditie verbeteren met RPM®

RPM® is de indoor spinning-workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek: dé ultieme interval training.

Neem het samen met je inspirerende instructeur op tegen het terrein en laat je leiden door heuvels, over vlaktes, over bergtoppen, door tijdritten en intervaltraining. Ontdek je innerlijke atleet – bereik je endorfinetop door te zweten en calorieën te verbranden.

De kracht van RPM®

RPM® is een fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij RPM® is heel erg hoog en maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.

RPM® kent een vaste opbouw waarbij elke drie maanden de muziek en de choreografie wisselen, dus je weet precies wat je te wachten staat!

Voor wie is RPM®?

Het mooie van RPM® is dat het echt voor vrijwel iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Bijna iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn indoor cycles volledig af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen.

Voor mensen die vaak trainen en allerlei groepslessen volgen, is RPM® een leuke en effectieve crosstraining variatie.