De lessen

Met welke les doe jij binnenkort mee? In onderstaand overzicht vind jij de lessen die worden aangeboden op ons rooster.

Reserveer jouw workouts nu in de Active Ladies app. Geen lid? Wel meedoen? Vraag een proefles aan!

BBX

Zo snel mogelijk strakke billen, benen en buikspieren? Dan is BBX dé les die je moet volgen! In deze les train jij met je eigen lichaamsgewicht je billen, benen en buikspieren optimaal, in slechts 45 minuten!

Perfecte billen, benen & buik in no-time; ideaal met de zomer die voor de deur staat!

BodyBalance

BodyBalance bestaat uit een combinatie van yoga, pilates en tai-chi en zorgt voor een gezond lichaam en gezonde geest. Onderdelen die bij elke Body Balance les aan bod komen zijn: gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie. Kortom; BodyBalance biedt je het totaalpakket wanneer jij wilt werken aan een krachtiger en leniger lichaam! 

BodyJam

BodyJam is een sensationele high-impact dance workout met een mix van de leukste bewegingen uit hip-hop, latin, disco en funk. BodyJam is bedoeld voor iedereen die even zijn gedachten op 0 wil zetten, en zich dansend wil laten meeslepen met de muziek.

Je hoeft echt geen dans-professional te zijn, want de “fun” staat bij BodyJam voorop!

Shape

Shape is een efficiënte workout, met de focus op de verbetering van het “shapen” van je lichaam. Je voert daarom oefeningen uit gericht op spierkracht, lichaamshouding en spieruithoudingsvermogen. De Shape les bestaat uit zowel een onderdeel cardio als spierverstevigende oefeningen, kortom; alles wat je lichaam nodig heeft om in shape te komen!

BRN®

BRN® staat voor Body u Really Need, een workout van 45 minuten waarmee je een hoop kcal verbrandt en tegelijkertijd jouw lichaam shaped dankzij de afwisseling in hartslag verhogende en spierversterkende oefeningen. BRN® is een shape/aerobics les in een nieuw jasje gegoten en kent een hoge fun-factor: een feestje om te doen dus! Dankzij het gebruik van de XCO®-buisjes, verbrand je tot wel 33% kcal per workout extra.

XCORE®

Rockhard abs is no time? XCORE® staat voor eXtreme CORE training en is een workout met de XCO®-Trainer (een buis gevuld met grit), waarmee je optimaal calorieën verbrandt. Dit is de enige staande core training waar je naast super sterke buik- en rugspieren ook cardio traint, waardoor je sixpack nog sneller zichtbaar wordt!

BodyPump

Bij Bodypump train je het hele lichaam zonder dat je er als een bodybuilder uit gaat zien. Met deze barbell workout verbrand je veel calorieën, word je sterker en strakker vergroot je je core kracht en verbeter je je botstructuur. De fantastische muziek helpt jou het beste uit jezelf te halen.

Pilates (abs/core)

Deze pilates is de perfecte les om jouw romp te trainen, al helemaal als je last hebt van (lage)rugklachten. De gehele romp wordt sterker, je traint je mobiliteit en verbetert je houding.

De les wordt afgesloten met een heerlijke ontspanning!

LXR Shape®

LXR Shape is de nieuwe manier van functionele krachttraining. Een full body workout waarin zowel kracht als conditie worden getraind. Tijdens de LXR® workout wordt gebruik gemaakt van de LXR® fitness bag die je uitdaagt je lichaam slimmer te gebruiken en ervoor zorgt dat je je buikspieren voelt bij elke beweging. Squats, lunges, presses en rotaties wisselen elkaar in hoog tempo af, waardoor de intensiteit constant hoog blijft.

HOW workout

In deze les combineren we het beste van XCORE®, BRN® & LXR®. Er wordt daardoor zowel kracht als conditioneel getraind. Na deze les ga jij met een voldaan gevoel naar huis! 

Yoga

Yoga helpt je om jouw innerlijke rust te vinden. De instructeur begeleidt je op een professionele en rustige manier door de verschillende yogahoudingen heen. Hierdoor werk je aan een betere houding en concentratie en worden je spieren flexibeler.

Je sluit de les af met een heerlijke, korte meditatie en voelt je na de les als herboren! 

Sculpting trainingen

De Sculpting lessen zijn small group trainingen waarbij er spierkracht wordt getraind. Door de kleine groepjes van max. 10 personen is er nog meer persoonlijke aandacht. De trainingen zijn onderverdeeld in een Full Body, Lower Body en Upper Body workout.

RPM/spinning

RPM is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.

RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen en je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.

Step

Benen, billen trainen en je conditie in deze energieke, creatieve les waarin er een choreografie wordt uitgevoerd op de step. Er worden niet alleen veel calorieën verbrand, maar het is vooral een feestje.