Success stories

Succes Story Wendy Brandwijk

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat bij mij de knop omging

“Het is alweer ruim twee jaar geleden dat bij mij de knop omging, ik was helemaal klaar met mijn gewicht. Op dat moment ben ik de strijd aangegaan met de kilo’s. Ik had al veel positieve verhalen gehoord over en resultaten gezien van de begeleiding die Active Ladies aanbiedt. Met name de aanpak van Diëtiste Annique sprak mij erg aan. Een afspraak was zo gemaakt.

Ik sportte gemiddeld 2x per week. Toen ik mijn afvalproces begon werd dit al snel 4 x per week en dan vaak 2 uur achter elkaar. Ik volg verschillende groepslessen o.a. Xcore, BRN, Bodypump en RPM. Ik heb veel meer energie en veel minder last van blessures. Voorheen zat ik veel in behandeling bij de fysiotherapeut vanwege rug- en nekklachten. Nu is dat niet meer nodig.
Naast de groepslessen heb ik ook een aantal weken Personal Training gevolgd. Annique – ook personal trainer- wist me zo te motiveren dat ik mijn grenzen heb verlegd en steeds een stukje verder kwam. Deze training is zeer effectief en ik wil het iedereen aanraden om dit een aantal keer te doen. Het is maatwerk! Er wordt goed op je houding gelet. De kennis die ik tijdens de Personal Training heb opgedaan gebruik ik nog steeds in de groepslessen die ik volg.

Afvallen, wat ik heb geleerd is dat je het echt voor jezelf moet doen. Het is je eigen strijd waarvan je zelf elk gevecht moet voeren. Iemand die je adviezen geeft en stimuleert, maar ook complimenteert met de behaalde resultaten is dan heel erg welkom.
De combinatie van een gezond leefpatroon en sporten hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik ruim 20 kg ben afgevallen. Geen crashdieet, gewoon drie keer een maaltijd en twee gezonde tussendoortjes per dag (brood, fruit, groente). Natuurlijk is het af en toe best zwaar en kom ik soms weer iets aan. Dat is onderdeel van het proces. Maar ik ben er bijna en ik weet zeker dat ik met behulp van Annique mijn einddoel ga behalen.

Ik ben zeer blij met het resultaat tot nu toe. Ik zit veel beter in mijn vel en mijn zelfvertrouwen is erg gegroeid. Ik ben blij dat ik met Active Ladies de uitdaging aan ben gegaan. De lessen zijn goed en het Active Ladies-team weet me keer op keer weer met hun enthousiasme tot het uiterste te laten gaan. ”

Wendy Brandwijk