Virtuagym is een online sportplatform waarmee je op een leuke manier op de hoogte blijft en uitgedaagd wordt. Hier vind je informatie over sport, een gezonde levensstijl en je kunt communiceren met Active Ladies en de personal trainers, of andere deelnemers. Ook kan je het rooster inzien en afhankelijk van jouw agenda een les inboeken.

Maar hoe werkt het? Lees snel verder!

Nadat je klant bent geworden bij Active Ladies maken wij een account aan in ons portaal. Via de activatie email (eventueel in je spambox of map ongewenste email) kom je in het Virtuagym systeem. Je email adres is je gebruikersnaam, zelf maak je een eigen wachtwoord aan.

Virtuagym persoonlijke instellingen

  • Log in op Virtuagym, je start standaard op jouw persoonlijke pagina. Stel als eerste jouw profiel en privacy en email voorkeuren in.
  • Ga naar het uitklapmenu, het pijltje rechtsboven in het hoofdmenu naast je naam, en klik op ‘accountinstellingen’. Door de opties aan de linkerkant van het scherm te doorlopen maak je jouw profiel persoonlijk.
  • Zoek je leukste foto uit en voeg deze toe als profielfoto. Ook kun je een omslagfoto toevoegen of een van de bestaande uitzoeken. Natuurlijk kan alle informatie ingevuld worden naar wens.

Kijk goed naar de privacy voorkeuren (zo kun je je persoonlijke gegevens afschermen voor derden). Vergeet niet op ‘opslaan’ te klikken onderaan de pagina! Natuurlijk kunnen wij je hierbij ook helpen als je je telefoon of tablet meeneemt naar de club.

Inzicht in jouw fitprofiel

Een klik op je naam rechtsboven brengt je terug naar jouw persoonlijke pagina. Op deze pagina vind je de volgende gegevens:

  • Voortgangsregistratie. Tijdens de eerste training doen we een beginmeting. BMI, vetpercentage en fitheid worden gemeten.. Als je ook de tussenmetingen registreert, kun je via de grafiek overzichtelijk je voortgang bekijken en bijhouden.
  • Voortgang delen helpt bij het bereiken van doelen. In de Virtuagym community is dit mogelijk, je kunt tevens andere leden volgen, elkaar ondersteunen en misschien zelfs samen je volgende training inplannen! 
  • Uitdagingen als ‘verbrand iedere week 1500 calorieën’ of ‘1000 kilo gewicht wegtillen’ zorgen ervoor dat lichaam en geest geprikkeld worden. Alle leden van Virtuagym kunnen hieraan meedoen, het zijn groepsuitdagingen. Sporten is immers leuker met elkaar en effectiever met een doel voor ogen. 
  • Er is voor ieder een uitdaging te vinden gebaseerd op lichaamsbouw, lichaamsmeting of prestatie.