Visie

Een sportschool met stijl

Active Ladies is gespecialiseerd in groepslessen en personal training. Door de kleinschalige opzet is persoonlijke aandacht gegarandeerd. Wij helpen jou om jouw doelen te bereiken! Of je nu wilt afvallen, ontspannen, je conditie wilt verbeteren of aan het herstellen bent van een blessure. Onze experts staan voor jou klaar.

Groepslessen

Onze groepslessen worden gegeven door zeer gedreven en energieke instructeurs die het beste in de deelnemers naar boven willen halen. Onze drive is om ervoor te zorgen dat iedereen sporten leuk vindt en dat is maatwerk! Onze instructeurs zijn opgeleid in de nieuwste workouts en we zijn up to date wat betreft de laatste trends op fitnessgebied.

Voel je thuis

Wij zijn van mening dat naar de sportschool gaan leuk moet zijn! Active Ladies is een verlenging van je woonkamer, het is een plek waar je ook langs komt om even heerlijk een kopje koffie te halen of even te werken achter je laptop!

Jouw doel is ons doel

Wij zorgen er samen met jou voor dat jij jouw doel bereikt. Door met plezier te sporten in een ongedwongen omgeving is de 1e stap al gezet. Maatwerk is voor ons erg belangrijk want iedereen is anders! We kijken dus specifiek naar jouw doelen en uitgangssituatie.