Wat wordt jouw favoriete les?

Posted · Add Comment

Blijf jij bij het bekende of ga je wat nieuws proberen? Vraag ons advies als je twijfelt welke les bij jouw doel past!

Check hier het rooster

Personal Training

Bereik jouw doelen met Personal Training! Vind je het moeilijk om gemotiveerd te blijven? Ben je uitgekeken op je training of boek je geen vooruitgang meer? Heb je lichamelijke klachten waardoor je meer begeleiding nodig hebt? Of ben je juist een topsporter en wil je specifieker trainen?

Trainen met een Personal Trainer zorgt ervoor dat je net een stapje verder gaat. Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier je doel. Welk doel je ook hebt!

Uitnodiging

Binnenkort zullen wij je uitnodigen voor de nieuwe manier van sporten bij Active Ladies. Dit is onze online omgeving voor coaching, trainings- en voedingsadvies op maat, voortgangsregistratie, contact met andere deelnemers en een breed scala aan tools om actief en gezond leven leuker en makkelijker te maken.

Dus stay tuned….. ;-)

Vacature klusjesman of -vrouw

Draai jij je hand niet om voor wat klussen in en om de club waar we zelf niet aan toe komen? Kan jij de douche kitten, afzuigkappen in de zaal vervangen en een deur recht inhangen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb jij een aantal keer per jaar tijd en zin om dat op te pakken, laat het ons dan weten!