Les Mills BODYJAM®

Posted · Add Comment

Dans je in het zweet met BODYJAM®

BODYJAM® is een sensationele high-impact dance workout met een mix van de leukste bewegingen uit hip-hop, latin, disco en funk.

Op de sounds van de laatste hits word je bij BODYJAM® in een mum van tijd in hogere sferen gebracht, zodat je snel vergeet dat je bezig bent met een workout. De nadruk ligt op plezier, terwijl de intensiteit van de workout toch zeker niet onderschat mag worden.

De kracht van BODYJAM®

BODYJAM® is het nieuwste programma uit een reeks van bijzonder populaire groepsfitness programma’s, ontwikkeld door Les Mills International. Op dit moment maken ruim 10.000 clubs in meer dan 50 landen gebruik van de programma’s van Les Mills. BODYJAM® is samengesteld door ’s werelds beste choreografen.

Voor wie is BODYJAM®?

BODYJAM® is bedoeld voor iedereen die affiniteit met dansen heeft. Je hoeft echt geen dans-professional te zijn, want de “fun” staat bij BODYJAM® voorop!

Heb je geen perfect aangeboren ritmegevoel? Geen paniek! De speciaal opgeleide BODYJAM® instructeurs geven deze workout op zo’n manier dat je op elk niveau de workout kunt volgen. Iedereen, vrouwen én mannen, hebben daardoor de basisbewegingen snel onder de knie en swingen in korte tijd vloeiend door de groepsfitnesszaal!