Keep it fun!

Posted · Add Comment

Ik wil afvallen, ik wil mijn conditie verbeteren, ik wil me fitter voelen… Velen van ons zijn het jaar begonnen met een goed voornemen. Het jaar is alweer even op weg… Hoe staat het met jouw goede voornemens?

Goede voornemens? Welke goede voornemens? Herken jij je hier in? No time like the present! Pak je goede voornemens weer op en zorg met onderstaande tips dat je het volhoudt.

Still going strong? Dan helpen deze tips om in februari, maart en de rest van het jaar nog steeds naar de sportschool te gaan.

 1. Maak een plan
  Waar doe je het voor? Als je ergens voor traint, is dat een goede stok achter de deur. Bij Active Ladies krijg je 7 coachingsafspraken bij je abonnement. Maak met behulp van je coach een plan dat je helpt om je doelen te bereiken. Je coach is er ook voor de tussentijdse motivatie!
 2. Loop niet te hard van stapel
  Ga niet van nooit sporten naar vijf keer per week keihard trainen. Het is moeilijk vol te houden en je vergroot het risico op een blessure als je jezelf overtraint. Bekijk met je coach hoe jij op een veilige manier van aan de slag kan!
 3. Vind iets dat je leuk vindt
  Probeer zoveel mogelijk apparaten en groepslessen uit tot je iets vindt dat je aanspreekt. Iets dat je leuk vindt, is namelijk veel makkelijker vol te houden.
 4. Leg sociale contacten
  Samen sporten werkt voor veel mensen als motivatie. Als je weet dat het voor, tijdens en na het sporten gezellig is, heb je extra motivatie om jezelf uit je luie stoel te slepen.
  Ben je in je eentje lid geworden bij Active Ladies? Je zult ervaren dat je door de kleinschaligheid van Active Ladies makkelijk nieuwe contacten legt!
 5. Motiveer jezelf
  Leg de dagen waarop je sport vast. Maak het zo concreet mogelijk, datum, tijd, activiteit! En nee er is echt geen excuus om niet te gaan! ;-)

“Sweat Smile and Repeat.”

Jantien Warners – Bron: Santé.nl- 5 tips om sporten leuk te houden – 06-01-2016