LXR Training

Posted · Add Comment

Niets geeft je zoveel energie als een stevige high intensity workout. LXR is geen toverdrank, maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe. LXR is een exclusief trainingsprogramma waar de beste ingrediënten van het verleden versmelten met een moderne trainingsaanpak. Of je nou kiest voor LXR+30 of LXR+45, je haalt meer kracht, energie en levenslust uit jezelf met LXR.

HIIT Training: LXR Strength

LXR +30 is een High Intensity Interval Training die je in 30 minuten sterker, slanker en fitter maakt! Kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie komen samen in deze functionele workout en geven je snel resultaat; je verbrandt vet, ontwikkelt spierkracht en verbetert je conditie! Onderzoek toont aan dat een High Intensity Interval Training (HIIT) waarin alle energiesystemen tegelijkertijd worden aangesproken effectiever is dan traditionele kracht- of conditietraining. Meer resultaat in minder tijd is dus geen loze belofte!

Tijdens de LXR workout wordt gebruik gemaakt van een fitness bag die je uitdaagt je lichaam slimmer te gebruiken en ervoor zorgt dat je je buikspieren voelt bij elke beweging. Squats, lunges, presses en rotaties wisselen elkaar in hoog tempo af, waardoor de intensiteit constant hoog blijft. De uitdagende functionele bewegingen, gecombineerd met lekkere muziek motiveren je om maximaal rendement uit je training te halen!

De voordelen van LXR Strength op een rijtje:

 • High Intensity Interval Training zorgt voor een hoog rendement en snel resultaat.
 • Kracht, conditie en core training maken je sterker, fitter en strakker.
 • Functionele bewegingen met de fitness bag maken je spieren “slimmer” en dagen je buikspieren maximaal uit!
 • Muziek: 6 afwisselende tracks met elk een eigen karakter maken deze workout FUN en afwisselend!

Hoe ziet een LXR Strenght HIIT workout eruit?

In een workout van 30 minuten komen alle functionele basics aan bod: squats, lunges, pushing, pulling en rotations. Elke track heeft zijn eigen kenmerk en bijpassende muziek:

 • Warming Up
  Tijdens de warming up komen alle basistechnieken aan bod en beweeg je de fitness bag in alle richtingen.
 • Legs
  Squats, lunges en dead lifts wisselen elkaar af en zorgen voor een complete lower body workout!
 • Upper Body
  In een superset van push ups, rows en cleans komen alle spieren van het bovenlichaam in een hoog tempo aan bod.
 • Rotations
  Hier halen we het maximale uit de core met uitdagende rotatiebewegingen, waar ook je hartslag flink van stijgt!
 • HIIT
  Ga voluit en bereik je maximale intensiteit met burpees, jumping jacks en mountain climbers!!!
 • Floorwork
  Maximale focus op je buikspieren met liggende oefeningen.

LXR Mobility Training

Flexibiliteit is essentieel om gezond en pijnvrij te kunnen bewegen in het dagelijks leven en de sport. Zowel mentale als lichamelijke stress, eenzijdig bewegen of overbelasting kunnen ervoor zorgen dat onze flexibiliteit wordt beperkt, wat kan leiden tot blessures. LXR Mobility is een 15 minuten durende workout die je helpt spierherstel te bevorderen en flexibiliteit te verbeteren.

Tijdens de workout combineren we stretch technieken met foam rolling. Foam rolling is een zelf-massagetechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een foam roll. Het stimuleert de doorbloeding in de spier en helpt om gevoelige “knopen” uit je spieren te masseren. In een stretch flow verlengen we de spieren die we met de foam roll hebben gemasseerd voor optimale flexibiliteit en een sneller spierherstel.

LXR Mobility is een perfecte manier om snel te herstellen van de LXR Strenght HIIT workout, maar kan ook als losse workout worden gevolgd.

De voordelen van LXR Mobility op een rijtje:

 • Snel spierherstel na een zware training.
 • Voorkomt blessures en bevordert flexibiliteit.
 • Ervaar ultieme ontspanning en voel je lichamelijke en mentale stress verdwijnen.